maandag 16 juli 2012

Wat is Golfbidder?

Golfbidder begon in 1997 in Zuidwest Londen als ‘Mashie Niblicks’, een winkel die gespecialiseerd was in het kopen en verkopen van gebruikte golfclubs. ‘Mashie’ was zo succesvol dat we besloten om het concept uit te breiden naar het Internet. Het resultaat was Golfbidder, nu een van de best lopende online golfwinkels in Europa.
Clubs being picked in warehouse Elke club die je op de website ziet bevindt zich op het Golfbidder hoofdkantoor en is klaar om verzonden te worden. Elke golfclub werd apart nagekeken en gefotografeerd. Golfbidder biedt een volle 12 maanden garantie en een ‘niet goed- geld terug’ garantie van 7 dagen op elke aankoop van golfclubs. Je kunt elke gebruikte club die wij te koop aanbieden uitproberen. Als je om welke reden dan ook ontevreden bent, stuur je de clubs gewoon terug binnen 7 dagen en wordt het aankoopbedrag volledig vergoed.
Je kunt online kopen - of per telefoon, mocht je daar de voorkeur aan geven. Het is ons doel om het kopen via Golfbidder zo plezierig en gemakkelijk mogelijk te maken.
Hoewel we ook golfclubs rechtstreeks van het publiek kopen, komt het grootste gedeelte van onze voorraad van de honderden golfclub pro’s en winkels in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Met behulp van onze geraffineerde software kunnen we golfwinkels een vaste prijs garanderen voor gebruikte clubs. Dit neemt het risico weg dat ze voorheen liepen bij het accepteren van clubs als inruilkorting op nieuwe aankopen. Onze toegevoegde waarde voor de golfmarkt is officieel erkend- en Golfbidder is er trots op om benoemd te zijn als de Officiële PGA-Ruilbeurs voor Golfclubs. We zijn er ook trots op om een partner van de PGA - en de Officiële Golfclub Ruilbeurs van - de PGA's van Europa te zijn.
Hoewel we sommige clubs via de website veilen, worden de meeste items verkocht op een vaste prijs basis. Deze kunnen meteen de volgende werkdag worden geleverd in het V.K. en binnen 2-3 werkdagen in de rest van Europa.
We specialiseren ons in clubs van de topmerken zoals Callaway, Cleveland, Mizuno, Nike, Ping, TaylorMade, Titleist en Wilson. Of je nou graag geld wilt  besparen op een actueel model, of een club zoekt die niet meer gemaakt wordt om je huidige set aan te vullen, het is verstandig om eerst een kijkje bij Golfbidder te nemen.
Het is voor ons van groot belang om een zeer goede klantenservice te bieden. Als je een vraag hebt, bel ons dan gedurende kantooruren op 0044 208 4016918, dan zullen wij er alles aan doen om je te helpen.
Je kunt ook per e-mail contact met ons opnemen via help@golfbidder.co.uk We beantwoorden je e-mail binnen 24 uur.

Link : Golfbidder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten