zondag 15 juli 2012

Gratis Swinganalyse bij GOLF O MUNDO

Gratis Swinganalyse

SWINGANALYSE met de GOLFACHIEVER II

Swing Analyse
GOLF O MUNDO beschikt over de allermodernste meetapparatuur waarmee we kunnen bepalen welk type golfclubs het beste bij U passen. In tegenstelling tot in de pro-shop, waar Uw keuze meestal uiterst beperkt is, bieden wij U een ruim aanbod aan merken en modellen waardoor we U altijd een eerlijk en correct advies kunnen aanbieden.

Vooraleer we aan de swinganalyse beginnen overlopen we kort Uw verwachtingen, Uw spelniveau en Uw spelgewoonten. Daarna is het tijd om de swinganalyse aan te vangen waarbij U een aantal verschillende golfclubs kan uitproberen. Na elke slag ziet U op het projectiescherm tal van informatie waaronder de clubsnelheid, balsnelheid, afgelegde afstand, de lanceerhoek en de positie van het clubblad op moment van impact (= azimuth). Met het oog op de “custom fitting” meet onze apparatuur ook de backspin, sidespin, hoogte, swingpath en de plaats van impact op het clubblad. Onze computer registreert zorgvuldig al deze gegevens van al Uw slagen en berekent de gemiddelde resultaten per geteste club. Door deze resultaten met elkaar te vergelijken kunnen we de voor U meest geschikte golfclubs bepalen waarmee Uw handicap ongetwijfeld gevoelig zal dalen en waarmee Uw spelcomfort gevoelig zal stijgen.

Al de gegevens die onze simulator heeft vergaard zijn bovendien uiterst bruikbaar om Uw golfswing bij te sturen waar nodig. Daarom krijgt U steeds een overzichtelijke afdruk met al Uw resultaten van ons mee. Aan de hand van deze afdruk kan Uw pro veel nauwkeuriger bepalen waarop de aandacht moet gevestigd worden om Uw spelstijl nog verder te verbeteren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De swinganalyse is geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderde spelers, dames of heren, links– of rechtshandige spelers !
Een swinganalyse en “custom fitting” nemen elk ongeveer een half uur tijd in beslag. Maak daarom best vooraf een afspraak om lange wachttijden te vermijden.
Kostprijs van dit alles : GRATIS bij aankoop, anders 50 €.

ANDERE GEBRUIKERS VAN DE GOLFACHIEVER II

Aan de ontwikkeling van de GOLFACHIEVER II hebben tal van specialisten meegewerkt waaronder Dr. Jim Suttle (PGA USA Teacher of the year 2000) Chuck Hook (PGA USA Teacher of the year 1996), Martin Hall (Top 100 Golf Instructor) en Tom Wishon (Golf & Golf Digest Technical Advisor). Ondertussen wordt het systeem gebruikt door heel wat PGA en TOUR Professionals, alsook door een groot deel fabrikanten van golf equipment.

TECHNOLOGIE GOLFACHIEVER II

De ultramoderne laser technologie van de GA II geeft een extreem hoge precisie in meting en rapportage van alle belangrijke data omtrent balvlucht en swinganalyse. Het systeem bestaat uit lasers, fotodetectors en ultra-high-speed elektronica om een zeer nauwkeurige lasergrid te creëren waar de speler doorheen slaat.

De aan het systeem gekoppelde Club Analysis Software is revolutionair en leidt tot verhoogde klantentevredenheid. Na elk shot krijgt u een grafische weergave van de optimale lanceerhoek waarbij een kleurrijk en makkelijk te lezen grafiek wordt getoond. In vergelijking met de ouderwetse “lie tape” of het “lie board” zal de GA II de ideale “lie angle” veel nauwkeuriger bepalen.

De GolfAchiever II is meer dan alleen een gebruikelijke launch-monitor. Met de GA II beschikken we over een launchmonitor én swinganalyser. Perfecte meting ontstaat door van elk schot honderden laserscherpe beelden te maken in de hele korte tijd dat de lasergrid wordt gepasseerd. In vergelijking met de 2 foto´s die een gebruikelijke launch-monitor maakt is deze technologie op zijn minst revolutionair te noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten