maandag 16 juli 2012

Oud-en-nieuw-golftournooi in Portugal

3D Golfvakanties organiseert van 26 december 2012 t/m 2 januari 2013 een golfreis naar Portugal. Tijdens deze golfweek neemt u deel aan een vierdaagse golfwedstrijd en speelt u op verschillende banen in de regio rond Sesimbra in de Costa Azul. Oudejaarsavond wordt compleet verzorgd met een galadiner in stijl.



Gedurende een vierdaagse wedstrijd tussen 26 december 2012 en 2 januari 2013 speelt u op de 18-holes golfbanen Quinta do Peru, Riba Golf, Montado en de indrukwekkende duinbaan van Troia, allen in de regio van Sesimbra in de Costa Azul. De hele week wordt u begeleid door twee ervaren reisleiders, die tevens de wedstrijdleiding voor hun rekening zullen nemen. De wedstrijd wordt gespeeld in twee handicapcategorieën. Wilt u het liever rustig aan doen, bent u beginnend golfer of wilt u nog wat golflessen hebben, dat bestaat, bij voldoende belangstelling, de mogelijkheid tot het volgen van een driedaagse golfclinic. Alleen op de finaledag zult u dan meespelen met de overige deelnemers van deze reis.
Riba Golf Costa Azul Portugal
Iedere golfdag wordt er een lunchpakket voor u verzorgd. Na uw wedstrijd op Riba Golf zal er in het clubhuis een wijnproeverij worden georganiseerd, waarbij ook lokale lekkernijen zullen worden geserveerd. Op Oudejaarsavond zult u in het hotel kunnen genieten een sfeervol galadiner.

Locatie

Om golf en cultuur rond de jaarwisseling hand in hand te laten gaan heeft 3D Golfvakanties gekozen voor het plaatsje Sesimbra in de Costa Azul. In dit authentieke vissersplaatsje verblijft u een week in het kleinschalige Sana Sesimbra hotel, direct aan de boulevard met gezellige winkeltjes en met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Sesimbra ligt op slechts een half uur rijden van Lissabon.
Troia Golf, Costa Azul Portugal

Arrangement

Arrangement: 8 dagen / 7 nachten Sana Sesimbra Hotel € 1195,- p.p.
Datum: 26 december 2012 t/m 2 januari 2013
Aantal personen: Op inschrijving / min. 16, max. 24 personen
HCP-categorieën: Categorie 1: Hcp 0.1–24.9 / categorie 2: Hcp 25.0-36

Inclusief:
- Lijnvlucht A’dam – Lissabon met TAP Portugal v.v. (basistarief € 250,-)
- Incl. koffer van max. 20 kg p.p.
- Autohuur Cat. B per 2 personen
- 7 nachten Hotel Sana Sesimbra o.b.v. 2-persoonskamer, logies & ontbijt
- Welkomstdiner & Nieuwjaar Galadiner incl. drankjes en live muziek
- Wijnproeverij incl. hapjes na uw rondje golf op Riba Golf (incl. bus transfer )
- Vier greenfees p.p. op verschillende banen incl. lunchpakket OF …
- Golfclinic 3 x 2 uur (min 4 personen) en 1 greenfee op de wedstrijddag
- Luchthavenbelasting

Exclusief:
- Het vervoer van de golftas € 60,00 v.v. (nieuwe regels TAP sinds 1 juli 2012 )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten