dinsdag 10 juli 2012

FOTOSPECIAL. Clijsters klopt Astrid Bryan

Kim Clijsters en Jean-Michel Saive wonnen de eerste editie van de Telenet Celebrity Golf Challenge. In de finale namen ze de maat van Astrid Bryan en Geert De Vlieger. De opbrengst ging naar een goed doel.


In de marge van de Telenet Trophy en op de Royal Golf Club in Tervuren was er voor het eerst de Telenet Celebrity Golf Challenge. Kim Clijsters vormde een duo met Jean-Michel Saive, Astrid Bryan met Geert De Vlieger en Ingrid Berghmans met Gaston Roelants. Marlène de Wouters was de presentatrice en Frank De Bleeckere de scheidsrechter van dienst.

Na een vragenronde over de golfsport, waar we konden vaststellen dat Astrid Bryan al een foursome had gedaan en wat de betekenis volgens de legende van golf (Gentlemen only, ladies forbidden) is, moesten de gelegenheidsduo's tot de actie overgaan met een golfbehendigheidsspelletje. Zes pogingen per duo en naar een bord waar punten 5, 10, 20, 30, of 50 punten kon worden gescoord. Dat Jean-Michel Saive en Geert De Vlieger regelmatig op een golfbaan te bespeuren zijn, was snel duidelijk. Ook Kim Clijsters, die nauwelijks ervaring heeft, scoorde meermaals en toonde haar balgevoel.

'Leuk en misschien iets voor na mijn actieve carrière,' zei een stralende Kim Clijsters. Astrid Bryan vond het ook cool maar verkiest liever wat fitness of wat aan het zwembad verpozen dan wat golfen.

'Ik ga met den John mee golfen maar beperk me dan tot meerijden in het karretje,' zei ze in heerlijk Antwerps/Amerikaans.

Clijsters/Saive waren de eerste winnaars van Telenet Celebrity Golf Challenge. Kim schonk haar 1.000 euro aan SOS kinderdorpen en Jean-Michel Saive aan ASBL Les Coccinelles.


Bron : Nieuwsblad.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten