dinsdag 10 juli 2012

Efteling Golfpark



Het Efteling Golfpark heeft een 18-holes golfbaan en is één van de mooiste banen van Nederland. U bent er het hele jaar door van harte welkom. Of u nu al jaren speelt of uw eerste bal nog moet slaan. Privé of zakelijk. Een dagje op het Efteling Golfpark is een magisch uitje voor iedereen. Bovendien hoeft u niet eens lid van Golfclub Efteling te zijn, om gebruik te maken van de faciliteiten.


Golf, één van de snelst groeiende sporten in Nederland.

Met golf geniet u van de buitenlucht, bent u sportief en gezond bezig en beoefent u bovendien één van de meest uitdagende sporten. Het is niet voor niets dat golf zo groeit in populariteit. Het Efteling Golfpark speelt daar op in. We hebben namelijk een mooie uitdagende 18 holes baan en fantastische oefenfaciliteiten om de technieken aan te leren of te verbeteren. Daarnaast beschikken we over een clubhuis met een gezellige bar en restaurant met terras, u kunt daar genieten van een schitterend uitzicht.

Leer golfen bij het Efteling Golfcollege

Een paar golflessen bij één van de A golfprofessionals van het Efteling Golfcollege zijn genoeg om deze fantastische sport al aardig onder de knie te krijgen. Omdat het altijd beter kan, kunnen zowel de beginnende als de gevorderde golfers aan hun techniek werken op de uitgebreide oefenfaciliteiten en de vele oefengreens. Daarnaast beschikt het Efteling Golfpark over een par-3 oefenbaan (3-holes).

Oefenfaciliteiten

Het golfpark beschikt over ruime oefenfaciliteiten:
  • 45 verlichte afslagplaatsen waarvan 16 overdekt
  • 6 oefengreens, waarvan 3 verlicht
  • 3 oefenbunkers en 2 chipping greens
  • par-3 oefenbaan
  • Grastee voor handicap van 18 of lager
Dankzij de verlichte Driving Range is het ook mogelijk ’s avonds lessen te volgen, zowel in de zomer als in de winterperiode. Het oefenen is nu extra leuk want er zijn nieuwe kunstgras-targets geplaatst. Neem jij de uitdaging aan?

Bron : Efteling Golf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten