maandag 16 juli 2012

Dinner Events

 

Laat u verrassen ...

Of u nu enkele tientallen of meer dan 5000 gasten verwacht, wij maken van uw event een verrassend gebeuren. Privé of business. Binnen of in openlucht. Thuis of elders. Walking dinner of een avondje gezellig tafelen. Elk concept vullen we in met een hoogstaande en kwalitatieve keuken, telkens verrijkt met verrassende en speelse toetsen.

Culinaire verwennerij van A tot Z ...

Hebben mijn gasten wel voldoende drinken? Verloopt het onthaal zoals het hoort? Valt het eten in de smaak? Wat vinden de gasten van de zaalinrichting? Werkt de geluidsinstallatie wel? Zijn er voldoede stoelen? Al deze vragen zijn onze zorgen, niet de uwe. Uw taak tijdens het feest beperkt zich tot zorgeloos genieten. Wij staan in voor de rest. Discreet & professioneel.

Feesten waar u het wil ...

Wij slaan onze tenten op waar u het wilt. Soms ook letterlijk. Naast enkele vaste locaties waarover u kan beschikken, toveren we elke ruimte om tot een aangename plek om te feesten. Wij creëren de sfeer die u wilt. Een grote bedrijfshal, uw eigen tuin, een voetbalstadion, ... . Onze koks en zaalbediening voelen zich overal thuis.

Telkens een nieuw verhaal ...

Ondanks onze jarenlange ervaring starten we voor elk feest vanaf een wit blad. Géén vaste scenario's of standaardpakketten. Wij luisteren naar uw wensen en verlangens. Vervolgens vertalen we dit in dat ene unieke feest dat perfect bij de gelegenheid past. Als gepassioneerde full-service cateraars schrijven we elk feest opnieuw een origineel verhaal.

Dinner Events - Delften 23 (hal 20-21) - 2390 Malle - Tel. 03/380 06 30 - Fax. 03/380 06 77 - dev@dinnerevents.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten