zondag 15 juli 2012

ACM-products importeur en groothandel

ACM-products, de Europese leverancier van golfartikelen is importeur en groothandel. De afzet van onze golfproducten vindt plaats in heel Europa, rechtstreeks aan de detaillist of via agenten.

ACM-products richt zich op het leveren van een breed assortiment golfartikelen in de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze formule heeft zich in de loop van jaren succesvol bewezen. Vele grote ketens en zelfstandige detaillisten hebben hun weg gevonden naar ACM-products. Wij zijn gevestigd in Dongen, het zuiden van Nederland.

Ons bedrijf, waar het belang van onze klanten altijd voorop staat is gericht is op een lange termijn relatie. De no-nonsense cultuur heeft hier een belangrijk aandeel in.

Aangezien wij vaak nauw betrokken zijn bij producties, is adequaat anticiperen op signalen uit de markt een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Mede hierdoor bieden wij een uitstekend assortiment golfartikelen en dit werpt voor alle partijen zijn vruchten af.

Historie ACM-products

ACM-products is opgericht in 1994 in Raamsdonksveer. De formule was destijds meteen zo succesvol, dat onze gezonde groei gepaard ging met enkele her huisvestingen. Na Raamsdonksveer en twee locaties in Tilburg, groeiden wij door naar de huidige vestiging in Etten-Leur. De magazijnen, die wij nodig hadden om optimaal aan de wensen van onze klanten te voldoen, waren in Etten-Leur aanwezig. Deze locatie is op dit moment onze uitvalsbasis naar heel Europa.

Uiteraard is het aantal medewerkers meegegroeid en wij zijn trots op het team van enthousiaste gedreven vakmensen binnen elke divisie van het bedrijf. Zij zijn diegenen, die het succes mede mogelijk maken.

Ondanks de succesvolle groei de afgelopen jaren, zijn wij altijd in staat geweest om te voldoen aan onze stelling vanaf het allereerste begin. Het centraal stellen van de belangen van onze klanten heeft de eerste prioriteit, slechts dan kunnen wij succesvol zijn. Groeien en beantwoorden aan de wensen van de klant en de eisen van deze tijd heeft bijvoorbeeld geleid tot deze interactieve website. Weer een service voor onze klanten van ACM-products.

ACM-products bv
Kantoor & showroom: Pauvreweg 30| 4879NA Etten-Leur, Nederland | Tel +31(0) 76 5043333
Fax: +31(0)76 5043334 | E-mail: info@acm-products.com | www.legend-golfgear.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten