maandag 9 juli 2012

NIEUWE EIGENAAR EN VOORZITTER OP KEMPENSE GOLF CLUB



Op 10 februari hebben Rudi Van Baelen en Kristine Nuyts zich gewaagd aan een nieuw avontuur.Zij hebben de Kempense Golf Club en Kempense Golf School overgenomen van de vorige eigenaar en oprichter Marc Dekeyser.



Ruim enkele maanden zagen wij Rudi Van Baelen (lid KGC sinds 2010) meer en meer de trap opwandelen in ons clubhuis voor een bespreking met de vorige eigenaar en oprichter van KGC. Al snel bleek dat zij elkaar beter en beter konden vinden en kwam het meer en meer tot zakelijke besprekingen rond een mogelijke overname van zowel de 100% aandelen van KGC als Kempense Golf School .
Na tal van constructieve onderhandelingen was er eindelijk de D-Day: op 10 februari werden de nodige handtekeningen geplaatst onder professioneel toezicht van externe specialisten en was de kogel door de kerk (of beter: de golfbal in de hole).
De succesvolle overdracht werd meteen beklonken met de nodige bubbels.
Met deze wensen wij Marc nogmaals te bedanken voor zijn prachtig resultaat om binnen de 25 jaar deze prachtige parkbaan te hebben verwezenlijkt, iets om terecht fier op te mogen zijn.

Bron : Kempensegolf.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten