maandag 9 april 2012

Sportzapper sportproducten vergelijken

 

Over Sportzapper

Sportzapper is een prijs- en sportproductvergelijkingssite. Sportzapper biedt een gemakkelijke en gratis service waarbij je sportproducten, diensten, prijzen, portokosten en levertijden met elkaar kunt vergelijken. Na het inhoudelijk vergelijken kies je het beste sportproduct en selecteer je de leverancier van jouw keuze. Sportzapper verkoopt zelf geen producten. Daarvoor word je doorverwezen naar de bij Sportzapper aangesloten winkels. Je dient zelf de afweging te maken welke aanbieder of winkel de beste voor je is. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continu in de gaten, maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier (lees ook onze disclaimer).

Ons doel
Doel van Sportzapper is om consumenten te helpen bij het vinden van de best mogelijke aankoop. Sportzapper maakt online shopping makkelijk en transparant door het onafhankelijk vergelijken van winkels, prijzen en producten. Met een zo compleet mogelijk aanbod van sport online winkels is Sportzapper een hoogwaardige marktplaats voor consument en leverancier, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

Over Sportzapper
De organisatie Sportzapper is opgericht in 2011 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de marktleiders op het gebied van prijs- en productvergelijkingen. Sportzapper streeft ernaar zo neutraal mogelijk producten, prijzen en aanbieders te vergelijken en niet meer dan dat. Er zijn geen bedrijven die een streepje voor hebben waardoor zij bijvoorbeeld altijd boven in de lijst verschijnen. Naast Nederland is Sportzapper ook actief in België, Duitsland, Engeland en Amerika. Het bedrijf is gevestigd in Steenwijk. Bij de contactinformatie tref je het adres en de overige gegevens aan.

Volg Sportzapper op Facebook !!!
Klik op logo""




Added By : Destock Golf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten