dinsdag 3 april 2012

Mijn Golf examen ...snel mijn gvb halen

 

Goedkoopste GVBexamen GVB Golf Examen en Golfexamen boeken van Nederland.

Op deze site vindt u alles wat te maken heeft met het halen van uw GVB, golfvaardigheidsbewijs, examen en golfhandicap.
Wij verzorgen als weinige in Nederland 7 dagen in de week GVBexamen en Golfexamen (minimaal 3 personen). Daarnaast begeleiden we u tijdens het gvb examen met officiële NGF examinators en melden u ook aan in het systeem van de NGF. Dit is vanaf 2011 verplicht ! Als u een examen reserveert via onze site regelen wij alles van a tot z. En kunt u zich zorgeloos voorbereiden op het behalen van het gvbexamen of golfexamen.

Let Op!!! Vanaf 1 april hoeft u ook niet meer 13 dagen van te voren worden aangemeld. Ook is het mogelijk om alle onderdelen van het gvbexamen op een dag te doen en vervalt het onderdeel vaardigheidstest dus alleen theorie en 4 holes lopen. Schrijf u dus snel in.....



Gratis oefenen online gvb vragen

Via deze site kunt u uiteraard kosteloos het theorie gedeelte oefenen van het examen na het maken van de vragen ontvangt u een e mail met de uitslag en uitleg van de vragen en regels die u fout heeft gemaakt. Heeft u het gevoel dat u klaar bent om alleen het theorie gedeelte te doen van het GVB examen dan is dit ook mogelijk. Na het behalen van het theorie gedeelte kunnen we samen met u het tweede deel inplannen namelijk het praktijk gedeelte. De kosten voor alleen het theorie examen zijn dan 39 euro.

Meedoen met het GVB examen en golflessen

Bent u beginnend golfer of gevorderd en wilt u voor het deelnemen aan het examen een golfles, golflessen of een gvb cursus meedoen? Op onze website staan een aantal partners waar wij mee samenwerken. U kunt direct een cursus of golfles reserveren via de website er wordt direct contact met u opgenomen.
De partners waar wij mee werken geven golfles, golflessen of gvb cursussen op A Locaties (volwaardige golfbanen) en werken uitsluitend alleen met PGA professionals.
Kwaliteit van de golflessen en golf locaties staan bovenaan bij ons.
Voordeel van het boeken van een gvb examen is dat wij alles duidelijk uitleggen en begeleiden, aanmelden in het NGF systeem en de boeking bevestigen binnen een uur.

Onze kracht is dat wij u niet van het kastje naar de muur sturen en altijd klaar staan voor vragen en opmerkingen.
Waarom langer wachten? En haal dit jaar nog uw GVB of Golfhandicap!
Boek nu uw GVB examen, golfles, golflessen of cursus via onze website en u zult er geen spijt van krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten